25.3.11

ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Πάνε πολλές ημέρες από τότε που έγραψα για τελευταία φορά σε αυτό το blog. Διάφοροι οι λόγοι. Στο διάστημα που μεσολάβησε είχαμε την τεράστια καταστροφή που έπληξε στην Ιαπωνία. Ξεκίνησε με έναν σεισμό που πλησίασε τα 9 ρίχτερ, ακολούθησε τσουνάμι και τέλος η πυρκαγιά στον πυρηνικό αντιδραστήρα. Συγκλονιστικά γεγονότα.

Στην Ελλάδα δεν άλλαξαν και πολλά. Η οικονομική πολιτική συνεχίζει να πλήττει τους πολλούς και το μεταναστευτικό παραμένει το νούμερο δύο πρόβλημα της χώρας. Αγαπημένο μου θέμα, όμως, αυτός ο σοφός Έλληνας Βούδας, Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο άνθρωπος που όταν τον φτύνουν, νομίζει πως ψιχαλίζει.

Τον τελευταίο καιρό έχει πάψει να επιτίθεται στο Κ.Κ.Ε. και ασχολείται με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Βλέπει παντού συνωμοσίες και προβοκάτσια. Το γιαούρτωμα που του προσφέρθηκε αφειδώς στα Καλύβια ήταν από Αλβανούς που πληρώθηκαν από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Οι διαμαρτυρίες στη Γαλλία κι αυτές καθοδηγούμενες από το εν λόγω κόμμα. Η απεργία πείνας κι αυτή από εκεί εκπορευόμενη. Επίσης, και τα επεισόδια του Καραϊσκάκη.

Δεν ανήκω πουθενά (ενοχλούμαι που οφείλω να το δηλώνω) και δεν έχω κανένα φίλο που να δραστηριοποιείται στο χώρο του Συνασπισμού. Δεν ξέρω τις βρωμιές του. Αν, όμως, ίσχυαν τα παραπάνω (και άλλα πολλά που υποστηρίζει ο Θόδωρος), θα έπρεπε το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς να χαίρει της πλειοψηφίας στη Βουλή.

Η λογική πως όποιος διαφωνεί και το δείχνει, καθοδηγείται από κάπου, με προσβάλλει σαν άνθρωπο και ακόμη περισσότερο σαν πολίτη. Υποτιμά τη νοημοσύνη μου αυτός ο αλλαζόνας κι εγωπαθής τύπος. Με ενοχλεί τόσο η αστοιχείωτη ισοπέδωσή του και η ανύπαρκτη τεκμηρίωσή του που με κάνει να ονειρεύομαι νοσηρά για την πάρτη του.

2 σχόλια:

navarino-s είπε...

"Η λογική πως όποιος διαφωνεί και το δείχνει, καθοδηγείται από κάπου, με προσβάλλει σαν άνθρωπο και ακόμη περισσότερο σαν πολίτη."
Η φράση σου αυτή φίλε mmody δείχνει ανάγλυφα το στοιχειώδες μέτρο που έχει χαθεί σε αυτή την έρημη χώρα που έφτασαν να αποκαλούνται ...αντιεξουσιατές οι επί 30 χρόνια επιβήτορες της εξουσίας!

Ιωάννης Moody Λαζάρου είπε...

Έτσι έχουν τα πράγματα "στην έρημη χώρα" του Έλλιοτ που δεν είναι η Μ.Βρετανία.